Vi har hatt gleden av å levere de nye nettsidene til Sápmi Park i Karasjok. Nettsidene er en smakebit av hva du kan oppleve i hjertet av Finnmark, og vi håper dette bidrar til økt reiselyst også innad i fylket.

 

Godt samarbeide

Vi har opplevd et godt samarbeide med Rica som står som operatør av opplevelsesparken, og vil takke markedssjef Lise Nilsen hos Rica Hotels Finnmark og John Arne Mathiesen for konstruktive innspill.

overnatting2

Turistinformasjon Karasjok

Nettstedet byr også på turistinformasjon for Karasjok, blant annet oversikt over aktiviteter, severdigheter og overnatting i nærområdet. Vår erfaring er at turistinformasjon er viktig for den reisende, og vi ser frem til å vise våre gjester hvilke muligheter som finnes i Karasjok.

sametinget

Sterkere sammen

Vi er trygg på at et tett samarbeid mellom oss og Sápmi styrker oss som reisemål - også på internett. Ved å øke synligheten til hverandre står alle sterkere. Nordkapp, Hammerfest, Alta, Karasjok og så videre. Finnmark er ikke bare landets største fylke, det er et enormt reisemål. Kyst og innland byr på gode opplevelser som utfyller hverandre - den reisende vil umiddelbart forstå at her er det mye å oppleve, mye å utforske.


God reise

Vi ønsker Sápmi Park lykke til med de nye nettsidene - og stor suksess som opplevelsessenter i Karasjok, Finnmark og den nordlige landsdel, og oppfordrer samtidig alle våre samarbeidspartnere til å ta turen innom.

Trykk her for å besøke de nye nettsidene www.sapmi.no

 

Innlogging